Kwaliteitsbewaking

We zijn toegewijd aan het leveren van een uitstekende klantwaarde door hoogwaardige zorgproducten en -diensten te leveren die consequent voldoen aan de behoeften van onze klanten, zowel intern als extern, en door te voldoen aan eisen en door de effectiviteit van het kwaliteitsmanagementsysteem te handhaven. We zetten ons in voor continue verbetering van onze producten, onze diensten, onze bedrijfsprocessen en onze zakelijke relaties. We zullen deze doelstellingen bereiken door een op kwaliteit gerichte omgeving te creëren en te onderhouden, terwijl we onze Total Quality-aanpak hanteren voor onze gewaardeerde klanten, medewerkers en gemeenschap.


Wij geven garantie op alle Medline producten. Neem contact met ons op als u een probleem heeft met een Medline product. We zullen het probleem meteen oplossen, hetzij door het product onmiddellijk om te ruilen of door uw account te crediteren.


Naast de validatie van de sterilisatiecyclus, evalueert dit team nieuwe producten en wijst de juiste sterilisatiemethode en -cyclus toe. Medewerkers onderzoeken voortdurend alternatieve technologieën die kunnen helpen de doorlooptijd en kosten te verminderen, terwijl ze ervoor zorgen dat onze producten aan alle steriliteitsvereisten voldoen. Ze beantwoorden ook vragen van klanten met betrekking tot sterilisatiemethodologie en bieden assistentie op locatie bij sterilisatieprocessen in ziekenhuizen.