Kwaliteitsbewaking

We zijn toegewijd aan het leveren van een uitstekende klantwaarde door hoogwaardige zorgproducten en -diensten te leveren die consequent voldoen aan de behoeften van onze klanten, zowel intern als extern, en door te voldoen aan eisen en door de effectiviteit van het kwaliteitsmanagementsysteem te handhaven. We zetten ons in voor continue verbetering van onze producten, onze diensten, onze bedrijfsprocessen en onze zakelijke relaties. We zullen deze doelstellingen bereiken door een op kwaliteit gerichte omgeving te creëren en te onderhouden, terwijl we onze Total Quality-aanpak hanteren voor onze gewaardeerde klanten, medewerkers en gemeenschap.


Onze Garantie

Wij geven garantie op alle Medline producten. Neem contact met ons op als u een probleem heeft met een Medline product. We zullen het probleem meteen oplossen, hetzij door het product onmiddellijk om te ruilen of door uw account te crediteren.


Total Quality Systeem

Corporate Quality bij Medline bestaat uit verschillende afzonderlijke gebieden: Kwaliteitsborging, kwaliteitscontrole, regulatory affairs en sterilisatie. Ons personeel met meer dan 300 hoogopgeleide medewerkers houdt toezicht op alle kwaliteitsgerelateerde functies voor de meer dan 100.000 producten van Medline. Het team bestaat uit chemici, microbiologen, statistici, RN's en ingenieurs wiens gecombineerde kennis en ervaring bijdragen aan ons doel van continue verbetering. Bovendien vervullen talrijke technici, inspecteurs, coördinatoren en administratief personeel dagelijks vitale functies om een ​​effectieve implementatie van ons kwaliteitsproces te verzekeren.

Kwaliteitsbewaking

Deze belangrijke functie garandeert dat Medline producten aan alle relevante eisen en normen voldoen of deze overtreffen. Naast het zorgen voor de continue beoordeling en verbetering van Medline-producten, houden QA-teamleden seminars over de hele wereld om ziekenhuizen te helpen bij het omgaan met veiligheidskwesties.

Kwaliteitscontrole

Kwaliteitscontrole is de laatste controle voorafgaand aan de distributie, waarbij we bevestigen dat onze ontwerp- en validatieprocessen producten hebben opgeleverd die voldoen aan de behoeften van onze klanten. Kwaliteitscontrole is geen vervanging voor het creëren van processen die zorgen voor een goed product direct van de lijn, maar het fungeert als een vangnet voor het geval er een fout optreedt.

Regulatory Affairs

Het is de taak van Medline's Regulatory Affairs (RA)-medewerkers om ervoor te zorgen dat we substantieel voldoen aan een complexe reeks vereisten die zijn vastgesteld door de FDA, ISO en andere regelgevende instanties. Dit onderdeel is verantwoordelijk voor het verkrijgen van toestemming voor het op de markt brengen van onze medische hulpmiddelen en OTC-geneesmiddelen en biedt soortgelijke hulp aan onze vele leveranciers en partners. 

 

Sterilisatie

Naast de validatie van de sterilisatiecyclus, evalueert dit team nieuwe producten en wijst de juiste sterilisatiemethode en -cyclus toe. Medewerkers onderzoeken voortdurend alternatieve technologieën die kunnen helpen de doorlooptijd en kosten te verminderen, terwijl ze ervoor zorgen dat onze producten aan alle steriliteitsvereisten voldoen. Ze beantwoorden ook vragen van klanten met betrekking tot sterilisatiemethodologie en bieden assistentie op locatie bij sterilisatieprocessen in ziekenhuizen.