OVER ONS 

Medline helpt klanten overal ter wereld hoogwaardige gezondheidszorg te bieden, door de producten te maken die zij wensen, met de kwaliteit en toegevoegde waarde die zij nodig hebben.

Medline produceert en distribueert een uitgebreid assortiment aan medische en chirurgische producten voor gezondheidsinstellingen en de detailhandel wereldwijd. Vandaag de dag is Medline Industries Inc. de grootste particuliere producent en distributeur van producten voor de gezondheidszorg in de Verenigde Staten en is de onderneming ook op internationale schaal succesvol.

Dankzij onze toegewijde medewerkers, onze ondernemersgeest en onze authentieke waarden is het in 1910 opgerichte Medline uitgegroeid van een kleine producent van schorten, chirurgische handschoenen en uniformen tot een succesvolle en wereldwijd opererende onderneming met een omzet van 16 miljard USD.Onze missie en visie

Missie

Zorgverleners en eindgebruikers voorzien van hoogwaardige medische producten en diensten met een grote toegevoegde waarde, en de patiëntenzorg en kwaliteit van leven verbeteren.

Visie

Toonaangevend zijn in onze industrie, met de meest kosteneffectieve producten en waardevolle klinische oplossingen voor zorgverleners en hun patiënten, en de kwaliteit en effectiviteit van elk aspect van ons werkveld verbeteren.


Innovatie

Medline staat nooit stil. Ons voortdurende streven naar constante verbetering is een van onze kernwaarden.

Elke dag ontdekken medewerkers van Medline manieren om nieuwe producten te creëren, minder afval te produceren en nog beter, sneller en met meer toegevoegde waarde in te spelen op de behoeften van onze klanten.

 


Medline kan zich met recht een internationale werkgever noemen, met vestigingen en werknemers over de hele wereld. We bieden ondernemende personen de ruimte en creëren een kansrijke omgeving met optimale mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze medewerkers halen voldoening uit tevreden klanten en streven ernaar de gezondheidszorg wereldwijd te verbeteren, elke dag opnieuw.

Lees meer

Medline vat maatschappelijk verantwoord ondernemen breed op en gelooft dat het gaat om sociale, economische en milieuzaken.

Als speler in de medische hulpmiddelen industrie, erkennen we dat we een positie hebben van waaruit we een positieve bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde plannen voor duurzaam ontwikkelen. 

Lees meer


Medline is een wereldwijde organisatie. Wilt u meer weten over de producten en diensten van Medline in uw land of regio? Selecteer uw land en taal en ontdek wat wij u kunnen bieden. Voor een overzicht van onze Europese kantoren, klik hier.