Blackstone, Carlyle en Hellman & Friedman investeren in Medline

7 jun
2021

Persbericht

Op 5 juni hebben we een akkoord bereikt met de wereldwijde investeringsmaatschappijen Blackstone, Carlyle en Hellman & Friedman om een ​​meerderheidsinvestering te doen in Medline. Hoewel de familie Mills de grootste aandeelhouder van Medline zal blijven, zullen deze extra investeerders ons in staat stellen om nog meer waarde te leveren aan onze klanten. 

 

Ons plan is om onze toegenomen middelen en financiële kracht te gebruiken om ons productaanbod uit te breiden, onze infrastructuur uitbreiding te blijven financieren en onze leveranciersketen te versterken.

 

Deze samenwerking zal de groei van Medline en met name de interne uitbreiding versnellen, maar het belangrijkste is dat de dagelijkse gang van zaken hetzelfde blijft. De familie Mills zal de organisatie blijven leiden, ons hele managementteam blijft hetzelfde en onze klantgerichte medewerkers zullen blijven doen waar ze goed in zijn: de klant centraal stellen in alles wat ze doen. Kort gezegd verandert er niets aan de gang van zaken bij Medline. We zijn ervan overtuigd dat we de klantgerichte cultuur zullen behouden die onze klanten de afgelopen 50 jaar van ons gewend zijn.

 

De transactie zou later dit jaar moeten worden afgerond, na goedkeuring door de regelgevende instanties en de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

 

Als u vragen heeft over deze investering, neem dan contact op met uw accountmanager of onze klantenservice: [email protected]