Goede doelen

Medline’s missie om de kwaliteit van leven voor mensen te verbeteren is niet beperkt tot de gemeenschappen waarin wij leven en zakendoen, maar reikt ook tot gemeenschappen verder weg in ontwikkelingslanden.

Onze lokale donatiecomités zoeken, kiezen en steunen lokale goede doelen in Europa. Via ons partnership met International Health Partners doneren wij producten aan ontwikkelingslanden. We doen wat we kunnen. Tenslotte kunnen ogenschijnlijke kleine bijdrages een wereld van verschil maken.

 

Community Engagement

Medline is aanwezig in verschillende Europese landen. Omgaan met de gemeenschappen waarin wij werken en hen ondersteunen is het juiste om te doen.

Onze lokale donatiecomités vertegenwoordigen medewerkers van onze verschillende Europese locaties. Het mandaat van het comité is om hun lokale kennis te gebruiken om goede doelen te vinden die hun respectieve gemeenschappen kunnen verbeteren.

Tot op heden hebben wij doelen ondersteund zoals de noodhulp in Italië na de aardbevingen in 2016 en een organisatie in Slowakije die gezonde en actieve levensstijlen voor jongeren en kinderen aanmoedigt.Productdonaties

Medline gelooft dat betrouwbare, betaalbare en kwalitatief goede gezondheidsdiensten in elke gemeenschap beschikbaar zouden moeten zijn.

We verzorgen levensreddende medische benodigdheden aan gezondheidsinstellingen die deze nodig hebben over de hele wereld via ons partnership met International Health Partners (IHP).

IHP is een geregistreerd goed doel met hun hoofdvestiging in het Verenigd Koninkrijk, die de schakel vormt tussen gezondheidsbedrijven en hulporganisaties. In samenwerking met IHP heeft Medline al meer dan 20 ton aan benodigdheden gedoneerd om gemeenschappen in landen zoals Iraq, Guatemala en Haiti te helpen.